GYAKORI KÉRDÉSEK

Milyen időtartamra kérhetjük a fotózást?

Nálunk a korlátlan tényleg korlátlan (készülődéstől kezdve éjfél utánig), a fél napos pedig 6-7 órát jelent. Mi megfelelő időt szánunk a fotózásainkra, mivel a legjobb képek türelmet és precizitást igényelnek.

Külön napos kreatívot is vállaltok?

Igen! Egy esküvőn olykor nincs lehetőség megfelelő időt szánni a kreatív fotózásra. Ebben az esetben választható egy külön napos kreatív ami alatt lesz időnk a legjobb fotókat elkészíteni rólatok egy általatok kiválasztott helyszínen.

Miért vagytok ketten?

Igazán csak a párok érthetik a fontosságát az esküvő napjának. Mi is egy pár vagyunk, és az együttműködés lehetővé teszi számunkra, hogy az esküvő során több területet fedjünk le, és rögzítsük azokat az apró részleteket, amelyekről az egyedüllévő fotósok valószínűleg lemaradnának.

mikor és milyen formában kapjuk meg a fotókat?

Négy hetes retusálás után átküldjük a végső anyagot egy személyre szabott webalbumon keresztül és egy díszdobozos pendriveon. Az esküvőtök időtartamától függően általában 300-600 retusált fotót adunk át.

Igényeltek-e szállást?

Mi nem számolunk külön szállási díjat. A küldött árajánlatok már tartalmazzák ezt a költséget hogy nektek ne kelljen szervezkednetek/kalkulálnotok a mi nevünkben és csak az esküvőtök szervezéséről kelljen gondoskodni.

Hogyan működik a foglalás?

Megállapodás esetén a szerződéskötéskor 30%-os foglaló fizetendő. A fennmaradó összeg az esküvő napján esedékes

Vállaltok külföldi és téli fotózást is?

Igen. Országon belül és túl is vállalunk fotózást. Van tapasztalatunk téli esküvőkkel, voltak fotózásaink New Yorktól kezdve Romániáig. Szeretjük az utazást és amit csinálunk, ezért szívesen megyünk a munka után bárhova.